Merchandise

Merchandise.

Het merk Zaanse is populair onder verschillende consumentengroepen. Vanuit het principe ‘schoenmaker, blijf bij je leest’ heeft Van Wijngaarden een aantal samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde bedrijven die mooie spullen maken die passen bij het merk én onze consumenten.

Zo is er de skate club Crazy Life, Crazy people uit Zaandam. Zij hebben een Zaanse Mayonaise deck ontwikkeld en is door iedereen te bestellen op: www.clcp.nl.

In samenwerking met Pockies couchware is een lijn van T-shirts, boxershorts en sokken ontwikkeld. Stijlvol ontworpen en uitgevoerd met topkwaliteit stoffen. www.pockies.nl. Vul bij de zoekfunctie ‘Zaanse’ in.

Zaanse is een echt Nederlands merk. En wat ook echt Nederlands is, is fietsen. Wielrennen wel te verstaan. Samen met TD Sportswaer is er een lijn wielerkleding ontwikkeld: een shirt, een windjas en een wielrenbroek. Te bestellen in diverse kwaliteiten en dus op maat voor je gemaakt (retourneren is dan ook geen optie zoals je zult begrijpen). Kijk op www.tdsportswear.com en klik bovenin op ontwerp eigen wielerkleding. Dan krijg je meer informatie over modellen en kwaliteit. Ook kun je hier de juiste maat bepalen m.b.v. de maattabellen. Omdat de Zaanse nog niet ‘live’ is in de webshop, kun je via het contactformulier op deze site je bestelling naar ons toe mailen. Wij maken het dan voor je in orde.