Professioneel

Voor horecaondernemers

Lekker thuis, bij jou in de zaak

Bied je gasten de volle en vertrouwde smaak van de échte Zaanse mayonaise of verras ze met onze unieke speciaaltjes. Bestel in de bekende 10L emmers, of in handige knijpflessen om direct ook je gerecht mooi te presenteren. Of maak de presentatie van gerechten compleet met de originele Zaanse tube in miniatuurformaat.

Verkrijgbaar bij de horeca groothandels.

Direct bestellen, samenwerken of de mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met: info@vanwijngaardenbv.nl onder vermelding van: Foodservice

Voor horecaondernemers
Zaanse Industrie
Zaanse Industrie

Je ziet en proeft ons overal

Specialisten in saus, zo mogen we ons gerust noemen. Voor grote afnemers, zoals snackbarketens, private labels, dressing- en vleesproducenten, maken we speciale huissauzen. Uiteraard met dezelfde liefde en toewijding die we in onze eigen producten stoppen. En dat proef je – op steeds meer plaatsen in binnen- en buitenland.

Export

Zaanse Mayonaise de grens over

Onze mayonaise reikt veel verder dan de Zaanstreek en Nederland. Van onze buurlanden, de Spaanse costa’s tot aan Afrika; je vindt Zaanse Mayonaise ook in de buitenlandse schappen, keukens en restaurants. Voor de overwinteraars, migranten, vakantiegangers of de échte liefhebbers, die gewoon niet zonder hun Zaanse Mayonaise kunnen.
Zaanse mayonaise de grens over
Retail
Retail

Van de fabriek tot op de keukentafel

Zaanse Mayonaise is al decennia niet meer uit de supermarkt schappen weg te denken. Gelukkig maar, want zo haalt heel Nederland eenvoudig hun favoriete mayonaise in huis. We blijven ons assortiment uitbreiden met nieuwe producten en verpakkingen, geschikt voor ieder moment en elk gezelschap.

Meer Zaanse producten in uw schappen?
Neem contact op met: info@vanwijngaardenbv.nl onder vermelding van: Retail