Professioneel

Zaanse Mayonaise

Voor de Horeca

Zaanse Mayonaise is al decennialang een begrip in de Nederlandse huishoudens, maar ook steeds vaker buitenshuis. Speciaal voor horecaondernemers leveren wij een prachtige nieuwe horecalijn in topdown en spoutflessen, de onmisbare emmers, sausdispensers en unieke mini’s. Voor elke horecakeuken, diverse gerechten en al jouw gasten.
Voor horecaondernemers
Nieuwe knijpflessen

Nieuwe flessen

De basis voor iedere professionele keuken

Met trots presenteren wij onze mooie en praktische, nieuwe horecaflessen. In zowel topdown als spout variant en in verschillende smaken. Van de enige, échte originele Zaanse Mayonaise, de geheel allergeenvrije veganaise, knoflook mayonaise, kerrie mayonaise, tot aan onze heerlijke ketchup en curry. Ons gehele assortiment zit nu in een nieuwe verpakking, voor nog meer gebruiksgemak. Dankzij de slimme vormgeving zijn de flessen ruimtebesparend weg te zetten, terwijl de inhoud van de fles duidelijk zichtbaar blijft. 

Zaanse Horeca Trufffelmayonaise
Zaanse Horeca Pittige Mayonaise
Zaanse Horeca Knijpfles
Spout flessen

Doseerflessen

Met de handige 750 ml zijn gerechten in een handomdraai mooi en smakelijk op te maken. Doseren is eenvoudig en dankzij de vernieuwde dop is de fles eenvoudig en hygiënisch af te sluiten. De doseerflessen zijn ruimtebesparend weg te zetten, terwijl de inhoud van de fles duidelijk zichtbaar blijft.

Verkrijgbaar in de smaken knoflook mayonaise, kerrie mayonaise, truffel mayonaise, mosterd mayonaise, pittige mayonaise en knoflook veganaise.

Spout flessen
Topdown flessen

Topdown flessen

De nieuwe 750 ml topdown flessen hebben een vernieuwde dop, waardoor de saus nog beter te doseren is. Ondanks het formaat, is deze fles zeer stabiel en dankzij het top-down systeem altijd direct gebruiksklaar. De topdown flessen zijn ruimtebesparend weg te zetten, terwijl de inhoud van de fles duidelijk zichtbaar blijft.

Verkrijgbaar in de smaken curry ketchup, fritessaus, veganaise allergeenvrij, tomaten ketchup, fijne mosterd en originele zaanse mayonaise.

Topdown flessen
Onmisbaar in elke keuken

De vertrouwde 10L emmer

De basis voor elke keuken, een 10L emmer échte Zaanse mayonaise. Uiteraard ook onmisbaar op toonbank van de snackbar, foodtruck of viskraam. Voor de bewuste klant is er nu ook de verrassend smaakvolle allergeenvrije veganaise, ook te gebruiken als basissaus voor de allergeenvrije kaart.

De 10L emmers zijn er in de smaken tomaten ketchup, curry ketchup, veganaise allergeenvrij, fritessaus, basissaus en originele Zaanse Mayonaise.

Zaanse Horeca Emmers
Sausdispenser horeca
Sausdispenser horeca

Makkelijk, efficiënt en duurzaam

Speciaal voor de 10L emmers leveren we onze eigen sausdispensers. Handig in de keuken of op toonbank van de snackbar of viskraam, eenvoudig te wisselen en makkelijk schoon te maken. Met de sausdispensers wordt de benodigde hoeveelheid saus precies afgemeten. Zo heb je in een mum van tijd de gewenste hoeveelheid saus bij je gerecht.

Zaanse mini’s

Heerlijk authentiek, lekker klein

Naast de bekende sachets bieden we onze mayonaise en ketchup ook aan in onze iconische tube, maar dan in miniatuurformaat van 30ml. Heerlijk vertrouwd en lekker klein. Zo krijgt elk (bij)gerecht een wel heel bijzondere uitstraling.

Verkrijgbaar in de smaken originele Zaanse mayonaise, veganaise, mosterd mayonaise en ketchup.

Een bestelling plaatsen, samenwerken of de mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met: info@vanwijngaardenbv.nl onder vermelding van Foodservice.

Zaanse mini’s