Professioneel

Mayonaise van Zaanse

Onmisbaar in elke professionele keuken

Op een bord met eten zijn wij nooit het allerbelangrijkste, want dat zijn jouw creaties.
En ook al hebben we niet de hoofdrol, we worden wel als eerste gemist als we er niet zijn. Wij zijn de ultieme afmaker. Iedereen wil maar één ding: échte mayonaise van Zaanse. Want die… is zo goed als huisgemaakt.

Wij bieden een compleet assortiment mayonaises en sauzen voor de professionele keuken. Kiezen voor Mayonaise van Zaanse, is kiezen voor de smaak van het originele, smaakvolle recept, dat al vier generaties gebruikt wordt en nog steeds in handen van de familie Van Wijngaarden is. De volle smaak van échte mayonaise is zowel voor de consument (jouw gast) als de professionele gebruiker onmisbaar op tafel en in de keuken. Voor het maken van onze mayonaise zijn wij trouw gebleven aan het oorspronkelijke recept, dat bestaat uit pure en natuurlijke ingrediënten. Het hoge oliegehalte, gebruik van zuivere eidooiers en de juiste kruidenmix, geven onze mayonaise die herkenbare smaak.

Passend in de huidige tijd, hebben wij ook een veganaise ontwikkeld: Zaanse Veganaise allergeenvrij is ons smaakvolle, romige alternatief voor mayonaise en tevens een veelzijdige basis voor tal van andere sauzen.

 

Mayonaises en sauzen van Zaanse

Compleet assortiment

In het sauzenschap is volop keuze. Wanneer je kiest voor mayonaise van Zaanse, kies je voor premium kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Van Wijngaarden biedt een uitgebreide range aan kwalitatief hoogwaardige producten voor de professionele keuken. Naast mayonaise van Zaanse in 10 liter emmer, top-down doseerfles en iconische minitube, leveren wij een gevarieerd assortiment premium mayonaises en sauzen, waarmee je gasten de kwaliteit biedt die zij verdienen en waar zij om vragen. Ons complete assortiment maakt het tevens commercieel interessant om met ons in gesprek te gaan.

 

Voor horecaondernemers
Voor horecaondernemers
Nieuwe knijpflessen

Praktische flessen

De basis voor iedere professionele keuken

Met trots presenteren wij onze mooie en praktische horecaflessen. In zowel topdown- als doseervariant en in verschillende smaken. Van de enige, échte originele Zaanse Mayonaise, de geheel allergeenvrije veganaise, knoflook mayonaise, kerrie mayonaise, tot aan onze heerlijke ketchup en curry. Ons gehele assortiment zit nu in een praktische verpakking, voor nog meer gebruiksgemak. Dankzij de slimme vormgeving zijn de flessen ruimtebesparend weg te zetten, terwijl de inhoud van de fles duidelijk zichtbaar blijft.

Zaanse Horeca Trufffelmayonaise
Zaanse Horeca Pittige Mayonaise
Zaanse Horeca Knijpfles
Praktische doseerflessen

Doseerflessen

Met de handige 750 ml doseerflessen zijn gerechten in een handomdraai mooi en smakelijk op te maken. Doseren is eenvoudig en dankzij de vernieuwde dop is de fles eenvoudig en hygiënisch af te sluiten. De doseerflessen zijn ruimtebesparend weg te zetten, terwijl de inhoud van de fles duidelijk zichtbaar blijft.

Verkrijgbaar in de smaken knoflook mayonaise, kerrie mayonaise, truffel mayonaise, mosterd mayonaise, pittige mayonaise en knoflook veganaise.

Topdown flessen
Topdown flessen

Topdown flessen

De 750 ml topdown flessen hebben een vernieuwde dop, waardoor de saus nog beter te doseren is. Ondanks het formaat, is deze fles zeer stabiel en dankzij het top-down systeem altijd direct gebruiksklaar. De topdown flessen zijn ruimtebesparend weg te zetten, terwijl de inhoud van de fles duidelijk zichtbaar blijft.

Verkrijgbaar in de smaken curry ketchup, fritessaus, veganaise allergeenvrij, tomaten ketchup, fijne mosterd en originele Zaanse Mayonaise.

Op de bucketlist van iedere chef

De vertrouwde 10L emmer

De basis voor elke keuken, een 10L emmer échte Zaanse mayonaise. Uiteraard ook onmisbaar op toonbank van de snackbar, foodtruck of viskraam. Voor de bewuste klant is er nu ook de verrassend smaakvolle allergeenvrije veganaise, ook te gebruiken als basissaus voor de allergeenvrije kaart.

De 10L emmers zijn er in de smaken tomaten ketchup, curry ketchup, veganaise allergeenvrij, fritessaus, basissaus en originele Zaanse Mayonaise.

Zaanse Horeca Emmers
Sausdispenser horeca
Sausdispenser horeca

Makkelijk, efficiënt en duurzaam

Speciaal voor de 10L emmers leveren we onze eigen sausdispensers. Handig in de keuken of op toonbank van de snackbar of viskraam, eenvoudig te wisselen en makkelijk schoon te maken. Met de sausdispensers wordt de benodigde hoeveelheid saus precies afgemeten. Zo heb je in een mum van tijd de gewenste hoeveelheid saus bij je gerecht.

Zaanse mini’s

Heerlijk authentiek, lekker klein

Naast de bekende sachets bieden we onze mayonaise, ketchup en mosterd ook aan in onze iconische tube, maar dan in miniatuurformaat van 30ml. Mini tubes vol smaak, omdat beleving het verschil maakt.

Verkrijgbaar in de smaken originele Zaanse Mayonaise en tomatenketchup.

 

Mayonaises en sauzen van Zaanse

Gewoon bij jouw groothandel

Wij streven naar optimale beschikbaarheid van onze producten bij de groothandels.
Heeft jouw groothandel niet het Zaanse product dat jij in je bestellijst wilt opnemen? Geen nood!
Neem contact op met Dennis de Haan via dennis@vanwijngaardenbv.nl of 06-28163732
(regio Noord-Nederland) of Kees van der Schee via kees.vanderschee@vanwijngaardenbv.nl of
06-46202809 (regio Zuid-Nederland).

Meer weten, samenwerken of de mogelijkheden bespreken?
Neem contact op met: info@vanwijngaardenbv.nl onder vermelding van Foodservice.

Je kunt onze brochure hier downloaden, dan heb je alle info altijd bij de hand.

Zaanse mini’s